Ontvang je een uitkering vanuit het UWV of gemeente en wil of moet je weer aan het werk, maar weet je niet hoe? Dan is een Werkfit traject wellicht iets voor jou. Door middel van het onderstaande formulier kun je aangeven dat je gebruik wilt maken van zo’n Werkfit traject. Ik neem zo snel mogelijk contact met jou op om samen te bespreken wat de vervolgstappen zijn om zo’n traject aan te vragen bij het UWV of jouw gemeente, zodat je daarna aan de slag kan bij mij voor Life Coaching.

Lees hier meer over wat zo’n Werkfit traject inhoudt en voor wie het bedoelt is. Heb je nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met mij op!


    TIP: Wil je doordeweekse bemoedigt worden en tips lezen over hoogsensitiviteit (HSP), chronische klachten en stress, burn-out, etc… of op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Volg mij dan op FacebookInstagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.