Gaaf dat je het E-Book Eindelijk op weg naar herstel samen met God hebt gedownload. Ik hoop dat dit E-book jou tot zegen mag gaan zijn!

Binnen enkele minuten ontvang je een e-mail met de downloadlink naar het E-book. Mocht je de e-mail niet ontvangen, controleer dan voor de zekerheid je spambox. Mocht die daar ook niet in terechtkomen, stuur me dan even een e-mail (contact@hannanoah.nl) en dan zorg ik dat het E-book alsnog jouw kant op komt!

—> Wil je anders leren omgaan met stress zodat het geen belemmering meer vormt in jouw leven?

Lees dan snel even verder! 😀 Want voordat je het E-book induikt wil ik je nog een mooie aanbieding doen!

Stress kennen we allemaal, alleen hoe ga je daarmee om wanneer stress een belemmering begint te vormen in je leven door lichamelijke en psychische klachten? Door middel van de online cursus Stress zonder belemmeringen ga je ontdekken wat stress is, hoe jouw stressniveau op dit moment is en krijg je van mij handvatten mee hoe je er anders mee om kan gaan, samen met God. Een stressvrij leven bestaat niet, maar het is zeker mogelijk om er anders mee om te gaan zodat het geen belemmering meer vormt in jouw leven.

EENMALIGE ACTIE —> Om jou op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met deze online cursus kun je nu de premium cursus aanschaffen van €99 voor maar €49! Dit betreft een eenmalige aanbieding.

Binnen de premium cursus krijg je een coaching gesprek van 60 minuten en heb je onbeperkt toegang tot de cursus. Dus start wanneer het jou uitkomt en doe het op jouw eigen tempo!

* Let op: deze pagina krijg je eenmalig te zien en het aanbod is alleen nu geldig.


Wat zeggen anderen over deze online cursus?