Download hier het gratis het E-Book Op weg naar herstel samen met God, met de 5 basisstappen inclusief een extra bonusstap om God te betrekken in jouw herstel.

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Bekijk hiervoor de Privacy verklaring.


Ontdek door middel van 6 basisstappen in dit E-book hoe God de weg kan zijn naar jouw herstel. Hij kent jou door en door en weet precies jij nodig hebt. Vaak proberen we het onbewust of bewust het alleen te doen. Alleen wij lopen op een gegeven moment tegen onze eigen beperkingen aan. Dat is niet erg, wij zijn nu eenmaal mens. Maar daarentegen kent Hij alles van je. Hij kent jouw verlangens, maar ook jouw pijn en verdriet. Hij weet wat jij nodig hebt en wat belangrijk is voor jou om te weten.

We sluiten Hem vaak buiten omdat we bang zijn voor Zijn oordeel. Het kan ook zijn dat je je schaamt voor wat je gedaan hebt. Maar ik wil je hierin aanmoedigen. God is vol liefde en genade en Hij oordeelt niet. Jij blijft Zijn geliefde dochter en er is niks wat Zijn liefde voor jou kan veranderen. De enige die jou probeert te overtuigen dat dit wel zo is, is de vijand. Die wil jou tegenhouden in jouw herstel en in jouw relatie met God. Ik heb dit namelijk ook meegemaakt en nog ervaar ik vaak genoeg weerstand. Maar wij vrouwen hebben een keuze hierin. Wij hebben een keuzevrijheid gekregen en die mogen we ook gaan gebruiken. Kiezen we ervoor om de leugens te blijven geloven of gaan we leren om daar uit te stappen en Zijn waarheid aan te nemen?

Durf jij stappen te gaan zetten om God toe te laten in jouw reis naar herstel? Laat dit E-book jouw bemoedigen. Naast dit E-Book ontvang je ook nog aanvullende informatie per basisstap per e-mail, inclusief wat vragen om te overdenken en een bemoediging. Want we kunnen niet vaak genoeg bemoedigt worden in de wereld van nu waar alles lijkt te draaien om angst, onrust en stress.

Veel zegen en mocht je iets willen delen of heb je vragen? Neem dan contact met mij op.


TIP: Meld je aan voor de Christenvrouwen Community, volg mij op FacebookInstagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.