God genas Aida van armlengteverschil: “Ik kon er niet omheen; God deed een wonder!”

Aida Lasschuit mocht zondag een wonder meemaken van God toen ze naar een genezingsdienst van Frontrunner Ministries ging. “Het was supertof om daar te zijn”, vertelt ze in een video die ze op YouTube deelde. “Ik kwam er natuurlijk niet voor niets, ik kwam voor genezing. Een paar dagen van tevoren was ik veel met het onderwerp bezig. Ik las er veel over en keek filmpjes. Vol geloof ging ik naar de dienst.”

Tijdens de dienst vroeg Tom de Wal die de leiding had, of er mensen waren met rug- en nekklachten. Die mochten gaan staan. Ook Aida stond op. “Hij vroeg toen of je armen even lang zijn. Je moest je armen naar voren uitstrekken en dan kon je zien of je een afwijking had. Toen zag ik dat mijn ene arm een paar cm langer was dan mijn andere arm” vertelt ze.

“Ik ging naar voren samen met anderen. Tom bad en ik voelde mijn rechterhand naar voren getrokken worden. Ik dacht: doe ik dit nou zelf? Maar dat was niet zo. Ik begon te glimlachen en Tom vroeg: ‘Er gebeurt iets he?’ ’Ik zei: ‘Ja.’ Op een gegeven moment waren mijn armen weer even lang.”