Download hier het gratis het E-Book met 5 Praktische tips: Hoe ga ik als HSP’er om met de wereld van nu?

Uiteraard behandel ik jouw gegevens vertrouwelijk.
Bekijk hiervoor de Privacy verklaring.


De wereld waar we nu in leven kan ons overspoelen, zeker als je hoogsensitief bent. Je kan geen media bekijken of het gaat over bijvoorbeeld Corona. Daarnaast gelden er maatregelen waar wij ons allen aan moeten houden, maar die ons een gevoel van beperking kunnen geven. Hoe ga je als HSP’er daarmee om? De sfeer die er nu hangt is negatief, onrustig en angstig. Hoe bescherm je jezelf, zodat je niet wordt meegenomen in de emoties en gevoelens van anderen als je daar zo gevoelig voor bent?

Ik heb daarom 5 praktische tips voor jou op een rij gezet. Tips die jou helpen om als HSP’er om te kunnen gaan met de wereld van nu. Want het je gewoon laten overkomen en je mee laten slepen in alle negativiteit is vaak niet het beste wat wij als HSP’er kunnen doen. Daar loop je op den duur op leeg. Hoe vervelend de omstandigheden nu ook zijn, jij hebt en blijft altijd een keuze houden. Je hebt geen invloed op de omstandigheden, maar je hebt wel invloed op hoe je op de omstandigheden reageert.

Laat dit E-Book een bemoediging voor je zijn en jou helpen om jouw gevoelige zintuigen af te gaan stemmen op het positieve, zodat het negatieve meer op de achtergrond gaat raken.

Verder praten of vragen?

Mocht je naar aanleiding van dit E-Book verder willen praten of nog vragen hebben, dan kun je altijd contact met mij opnemen. In het E-Book staat nog een speciale actie voor jou als lezer, zodat je met korting gebruik kan maken van een coaching traject of de online cursus.


TIP: Wil je doordeweekse bemoedigt worden en tips lezen over hoogsensitiviteit (HSP), chronische klachten, stress en burn-out of op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Meld je dan aan voor de Christenvrouwen Community of volg mij op Facebook of Instagram.