Dinsdagmiddag 11 mei 2021 geef ik, in samenwerking met Mijn Eigen Zaak, een gratis online workshop. Deze workshop is bedoelt om jou kennis te laten maken met mij als life coach en dan ga ik je vertellen hoe een coaching traject eruit ziet in combinatie met een Werkfit traject. Tijdens en aan het einde van de workshop is er genoeg gelegenheid voor het stellen van vragen.

Workshop informatie

Datum: dinsdag 11 mei 2021
Tijdstip: 15.00u – 16.00u
Online: Teams meeting
Kosten: gratis
Aanmelden: e-mail sturen naar ln.kaaznegie-njim@ofni

Herstellen na uitval

Werken of weer aan het werk gaan na uitval is niet voor iedereen makkelijk weggelegd. Steeds meer mensen hebben te maken met een burn-out, chronische klachten of stress wat leid tot uitval op het werk. Een periode van rust is voor de meesten niet voldoende om weer te herstellen. Wanneer aan het werk gaan te snel in gang wordt gezet is de kans op wéér een uitval enorm groot.

Ik heb dit ook meerdere malen meegemaakt. Ik ben meerdere keren uitgevallen op het werk door tweemaal een burn-out en chronische klachten. Ik heb (te) vaak op de stoep gestaan van het UWV en ken de ziektewet (helaas) maar al te goed. Totdat ik de juiste hulp vond en aan de slag kon met de daadwerkelijke bron.

Ik ging met mezelf aan de slag en leerde mezelf te (h)erkennen in wie ik ben. Dit heeft geresulteerd in herstel waardoor ik in 2020 ben gestart als zelfstandige life coach met behulp van Mijn Eigen Zaak.

Life coaching en het Werkfit traject

Door middel van life coaching en mijn eigen levenservaring begeleid ik vrouwen (vanaf 18 jaar) die vastlopen in hun leven en wel willen werken, maar niet weten waar ze moeten beginnen en/of niet weten wat eigenlijk bij hun past. Ze zijn vaak de verbinding met zichzelf kwijtgeraakt. Daardoor zitten ze vast in hun eigen vicieuze cirkel waar ze maar niet uit komen.

In samenwerking met Mijn Eigen Zaak is het mogelijk om een Werkfit traject te starten en door mij gecoacht te worden. Het voordeel van een Werkfit traject is dat het vergoed wordt door het UWV of jouw gemeente.

Zie ik jou dinsdagmiddag 11 mei? 🙂