De komende maand juni is het feest! Want eind juni bestaat Hannanoah precies 1 jaar! Een jaar geleden begon ik aan een nieuw avontuur. Een avontuur waar ik tot op de dag van vandaag geen spijt van heb.

Cadeautje voor jou!

Een feestje is niet compleet zonder cadeautjes. Gezien ik graag cadeautjes uitdeel heb ik een leuke actie bedacht!

Wanneer jij in juni 2021 een coachingstraject start dan krijg je van mij de eerste 3 coaching sessies (t.w.v. €210) voor de prijs van 2. Dit betekent dat je voor de eerste 3 sessies niet €70 per sessie betaald, maar €46,50.

Cadeautje aan jezelf

Nu kan je denken: ‘Poeh, dat vind ik nog steeds een investering, want ik ga meer dan 3 sessies nodig hebben.’ Ja, het is een investering, maar het is wel een investering in jezelf. Zie het als een cadeautje aan jezelf. Want hoeveel is het je waard om weer gelukkig en vrij te zijn in het leven en niet meer gebukt te gaan onder je lasten en omstandigheden?

Voor de snelle beslissers

Voor de eerste 3 aanmeldingen die daadwerkelijk een traject gaan starten heb ik nog een extra cadeautje 🙂 Namelijk het boek van Charlie Mackesy – ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’ (t.w.v. €20). Gewoon omdat het kan 🙂

Hoe kan je gebruik maken van deze actie?

Heel simpel. Neem contact op via de gegevens die staan vermeld op de contactpagina en laat weten dat je gebruik wilt maken van deze actie.

Voorwaarden
  • Het is mogelijk om eerst een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen voordat je besluit te starten met een coachingstraject.
  • De korting word berekend over de 3 sessies, dus je betaald i.p.v. €70 per sessie, €46,50.
  • Wanneer je één van de eerste 3 aanmeldingen was en je hebt 3 coaching sessies gedaan, dan ontvang je het boek van Charlie Mackesy – ‘De jongen, de mol, de vos en het paard’
  • De intake staat los van deze actie en bedraagt €50.
  • De eerste coaching sessie afspraak moet plaatsvinden in juni 2021. De overige mogen in juli of augustus 2021 ingepland worden.