HSP coaching

Hoogsensitiviteit (HSP) niet (h)erkennen kan leiden tot een burn-out, chronische klachten en stress, omdat je continu over je eigen grenzen gaat of je anders voordoet dan dat je eigenlijk bent. Door middel van coaching ga je leren wat hoogsensitiviteit betekent (= herkennen), ontdekken wie jij echt bent en je krijgt tools mee zodat je hoogsensitiviteit een plek kan geven in jouw leven (=erkennen).

Hoe ziet het HSP coaching traject eruit?

Stap 1 – Kennismaking: tijdens het gratis kennismakingsgesprek kun jij kennis met mij maken en ontdekken of er een klik is. Dit kan telefonisch, online of hier in de praktijk in Zeewolde. Ik ben vooral benieuwd waar jij tegenaan loopt en wat voor impact dat momenteel heeft op jouw leven.
Het gesprek duurt maximaal 30 minuten. Na dit gesprek heb je de gelegenheid om erover na te denken of dit coaching traject voor jou passend is en of je er een goed gevoel bij hebt.

Stap 2 – Afspraak maken: wanneer jij denkt en/of voelt: ja, dit is iets voor mij, dan plannen we een afspraak in voor de intake.

Stap 3 – Vragenlijst invullen: voorafgaand de intake stuur ik jou per e-mail de intake-vragenlijst en indien van toepassing een HSP-test toe. Deze ontvang ik graag één week voor onze afspraak terug. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van onze tijd tijdens de intake.

Stap 4 – Intake: tijdens de intake bespreken we de vragenlijst en de HSP-test. Ook gaan we dieper op in waar jij tegenaan loopt en wat jij nodig hebt. Dit gesprek duurt 60 minuten.

Stap 5 – Coaching traject: als we tijdens de intake hebben besproken dat een coaching traject passend voor jou is en jij daar een goed gevoel over hebt dan start het coaching traject en plannen we onze eerste coaching afspraak in.
De duur van het traject is afhankelijk van jouw hulpvraag/hulpvragen. Het is mogelijk om een paar gesprekken te hebben waarbij we ons vooral richten op het hier en nu en ik jou tips en adviezen mee ga geven over hoe je de dingen ook anders zou kunnen doen en/of meer leer over hoogsensitiviteit.
We kunnen ook de diepte in duiken en naast het hier en nu ons ook bezig gaan houden met het ‘opruimen’ van het verleden. Dit zal een langer traject zijn. Aan jou de keuze!TIP: Wil je doordeweekse bemoedigt worden en tips lezen over hoogsensitiviteit (HSP) of op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Volg mij dan op Facebook, Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.