Hoogsensitief (HSP’er) zijn kan je als zeer beperkend ervaren. Je kan je onbegrepen en eenzaam hierin voelen. Wellicht begrijp je het zelf ook (nog) niet hoe je de balans moet vinden in je leven. Het kan zijn dat je altijd maar bezig bent geweest met het pleasen van anderen, om maar niet afgewezen te worden. Of zit je in een gevecht met jezelf, omdat je jezelf niet kan accepteren.

Ik weet precies wat je doormaakt. Wellicht denk je soms: ‘Laat ook maar, het heeft toch geen zin. Ik weet gewoon niet meer waar ik goed aan doe.’ Ik begrijp deze gedachte heel goed, maar dit is een negatieve innerlijke overtuiging. Het leven moet geen leven zijn waarin je het gevoel hebt dat je er niet mag zijn. Alleen jouw negatieve innerlijke overtuigingen zijn voor jou waarheden geworden.

Door middel van dit gratis kennismakingsgesprek ga ik graag samen met jou kijken waar jij tegenaan loopt. Wat zou je anders willen en hoe dan? Dit gesprek is bedoelt om kennis met elkaar te maken. Het gesprek is gratis en vrijblijvend. Het gesprek duurt 30 minuten. Dit kan zowel telefonisch, online of hier in de praktijk in Zeewolde. Doe waar jij je goed bij voelt en wat bij jou past.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.


TIP: Wil je doordeweekse bemoedigt worden en tips lezen over hoogsensitiviteit (HSP) of op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Volg mij dan op Facebook of Instagram.