Een coaching traject starten is wellicht een grote stap voor jou of je twijfelt of dit wel bij jou past. Of je vraagt je misschien af of het wel klikt met mij. Een klik hebben met een coach vind ik persoonlijk heel belangrijk. Daarom bied ik een gratis kennismakingsgesprek aan. Op deze manier kun je geheel vrijblijvend kennis met mij maken, ontdekken of ik jou zou kunnen helpen en of er een klik is.

Tijdens dit gesprek kijk ik ook samen met jou waar jij tegenaan loopt. Wat zou je anders willen en tegen welke obstakels loop je aan? Het gesprek duurt 30 minuten en gebeurt telefonisch.

Aanvragen kennismakingsgesprek

Om mij goed voor te bereiden om ons gesprek wil ik je vragen om de onderstaande vragen alvast voor mij te beantwoorden. Zo kunnen we optimaal gebruik maken van onze 30 minuten. Het invullen blijft vrijblijvend en ik behandel je antwoorden uiteraard vertrouwelijk. Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om een gesprek in te plannen.

Heb je nog vragen of lukt het invullen van het formulier niet? Neem dan contact met mij op.


    TIP: Wil je doordeweekse bemoedigt worden en tips lezen over hoogsensitiviteit (HSP), chronische klachten, stress en burn-out of op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Meld je dan aan voor de Christenvrouwen Community, volg mij op FacebookInstagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.