Heb jij het gevoel dat je er helemaal alleen voor staat en ben je moe van het vechten? Voel je je opgebrand, verslagen, moedeloos, gefrustreerd, boos, verdrietig, wanhopig, eenzaam of afgewezen? Heb je het idee dat je geen grip meer hebt op je leven en dat je voor je gevoel geleefd wordt?

Ik weet precies wat je doormaakt. Ik weet hoe alleen en onbegrepen je je kan voelen, want chronische lichamelijke en psychische pijn zie je niet vanaf de buitenkant. Dit is een pijn die jij alleen voelt, maar niet zichtbaar is.

Wellicht denk je soms: ‘Laat ook maar, het heeft toch geen zin‘. Ik begrijp deze gedachte heel goed, maar het hoeft niet zo te zijn. Het leven moet geen leven zijn waarin je het gevoel hebt dat je alleen maar aan het overleven bent. Het leven is ook mooi en daar mag jij van leren genieten.

Hulp zoeken is misschien spannend, eng of voelt onveilig. Maar waarschijnlijk voel je diep in je hart ergens wel dat het wel goed zou zijn. Om de stap wat makkelijker voor je te maken kun je bij mij een kennismakingsgesprek aanvragen. Dit is vrijblijvend, gratis en zeer laagdrempelig. Jij krijgt de mogelijkheid om kennis met mij te maken en te voelen of er een klik is. Dit kan zowel telefonisch, online of hier in de praktijk. Doe waar jij je goed bij voelt.