Mijn Eigen Zaak helpt publieke organisaties (UWV en gemeenten) in de begeleiding en praktische uitvoering van mensen met een uitkering naar duurzame zelfstandigheid (ZZP), naar een baan in loondienst of in een combinatie hiervan. Mijn Eigen Zaak heeft een samenwerking met verschillende gemeenten in Nederland en er is een landelijke overeenkomst met het UWV. Via Mijn Eigen Zaak is het mogelijk om door mij gecoacht te worden door middel van een Werkfit traject waarbij de kosten volledig gedekt worden door het UWV of jouw gemeente.


Deze fotograaf, van Precious People Fotografie, houdt van rustige settings, zachte tinten, maar in haar energie en passie is zij felgekleurd. Zij kan hele moeilijke situaties zonder problemen fotograferen en dan ineens een traantje voelen bij het fotograferen van een vader die zijn dochter weggeeft. Joke is verantwoordelijk voor een aantal foto’s op deze website.


Puur, een website geschreven en gemaakt voor en door vrouwen. Lees hier blogs over geloof, lifestyle en gezin. Al mijn blogs worden ook gepubliceerd op de website van PuurVandaag.


TIP: Wil je doordeweekse bemoedigt worden en tips lezen over hoogsensitiviteit (HSP), chronische klachten en stress, burn-out, etc… of op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Volg mij dan op FacebookInstagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.