Wellicht dat voor jou een coachingstraject niet nodig is, omdat er geen sprake is van een onderliggend structureel probleem, je hebt geen behoefte aan meerdere gesprekken of omdat je er gewoonweg nog niet klaar voor bent om een coachingstraject te gaan volgen. In dat geval is het mogelijk om een losse sessiegesprek in te plannen. Dit zijn losse gesprekken op momenten wanneer je daar behoefte aan hebt. Dat kan eenmalig zijn of meerdere keren verdeeld over een langere periode. Afhankelijk van jouw behoefte. Er volgt dan geen intakegesprek.

Tussendoor opruimen

Een losse sessiegesprek kun je gebruiken om een bepaalde hulpvraag met mij te bespreken of om met mij te sparren over iets waar je nu tegenaan loopt. Op deze manier stapelen de omstandigheden voor jou niet op en ruim je tussendoor op. Door het bij te houden en zo nu en dan dingen op te ruimen, voorkom je dat er op een gegeven moment een emmer gaat overlopen.

Zie het als je huis opruimen. Als je dat niet bijhoudt dan wordt het één grote rommel wat zich steeds verder opstapelt. Als je dat in één keer moet opruimen, dan ben je misschien wel dagen bezig wat je enorm veel energie kost of je weet niet waar je moet beginnen en je begint er überhaupt niet aan. Wanneer je het opruimen bijhoudt dan kost het je veel minder energie en heb je nog het overzicht. Het zal dan nooit ontploffen tot één grote chaos.

Hoe werkt het?

Een losse sessiegesprek kan 60 of 90 minuten duren. Dit gebeurt online via Zoom of telefonisch. Het is voor ons beiden helpend als je vóór het gesprek alvast je hulpvraag met mij kan delen, zodat we optimaal van onze tijd samen gebruik kunnen maken. Bekijk hier het tarief voor een losse sessiegesprek.

Geef een losse sessiegesprek cadeau

Wellicht ken je iemand in jouw omgeving die je een losse sessiegesprek cadeau wil doen, om diegene te bemoedigen en/of te helpen. Soms zien we iemand in onze omgeving die we verder zouden willen helpen, maar ontbreekt ons de expertise om daar dieper op in te kunnen gaan en diegene echt te kunnen helpen. Een coachingstraject cadeau doen kan zwaar overkomen, maar een losse sessiegesprek daarentegen niet. Het is een sparringuurtje waarbij iemand vragen op me af mag vuren zodat zij weer verder kan. Neem contact op wanneer je een losse sessiegesprek cadeau wilt doen en dan maak ik er iets moois van wat je aan haar kan geven.


TIP: Wil je doordeweekse bemoedigt worden en tips lezen over hoogsensitiviteit (HSP), chronische klachten, stress en burn-out of op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Meld je dan aan voor de Christenvrouwen Community, volg mij op FacebookInstagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.