Ik ben sinds 2017 tot het christelijke geloof gekomen, daarvoor was ik niet met het geloof bezig. Ik geloofde wel dat er iets was, maar daar hield het eigenlijk wel bij op. Het geloof heeft mij heel erg veel gebracht en ik haal daar mijn steun en kracht uit. Ook tijdens het coachen. Ik laat me leiden door de Heilige Geest voor, tijdens en na de coaching gesprekken. Ik heb mogen ervaren dat hier bijzondere en mooie dingen uit kunnen voortkomen.

Maar mijn geloof hoeft niet jouw geloof te zijn. Ik weet ook hoe het is om niet te geloven. Dus mocht mijn verhaal jou aanspreken, maar ben je niet gelovig? Laat je dan niet tegenhouden en neem dan alsnog contact met mij op. Want ook al ben ik wel gelovig, dan hoeft dit geen belemmering te zijn in het coaching proces. Ik geloof dat een oplossing op verschillende manieren gevonden kan worden op een manier wat bij jou past.

Ik ben een HSP coach die jou niet zal veroordelen, want iedereen is mooi en uniek. Je mag hier alles op tafel leggen en er is niks waar je je voor hoeft te schamen. Je bevindt je hier in een veilige omgeving en het enige wat ik wil is jouw helpen met jouw hulpvraag/vragen en samen met jou op zoek gaan naar wat jij nodig hebt om weer in jouw kracht te gaan staan.


Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen binnen jouw hoogsensitiviteit en/of wil je kennis met mij maken om te kijken of er een wederzijdse klik is? Maak dan een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek. Heb je vragen of wil je een afspraak maken dan kun je contact met mij opnemen.


TIP: Wil je doordeweekse bemoedigt worden en tips lezen over hoogsensitiviteit (HSP) of op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Volg mij dan op Facebook of Instagram.