Ik ben sinds 2017 gelovig, daarvoor was ik niet met het geloof bezig. Ik geloofde wel dat er iets was, maar daar hield het eigenlijk wel bij op. Het geloof heeft mij heel erg veel gebracht en ik haal daar mijn steun en kracht uit. Ook tijdens het coachen. Ik laat me leiden door de Heilige Geest voor, tijdens en na de coachingsgesprekken. Ik heb mogen ervaren dat hier bijzondere en mooie dingen uit kunnen voortkomen.

Maar mijn geloof hoeft niet jouw geloof te zijn. Ik weet ook hoe het is om niet te geloven. Daarom richt ik mij op alle volwassenen die zich herkennen in mijn specialisaties. Het maakt voor mij dus niet uit of je wel of niet gelovig bent. Want ook al ben ik wel gelovig, dan hoeft dit geen belemmering te zijn in het coachingsproces.

Ik ben een coach die jou niet zal veroordelen, want iedereen is mooi en uniek. Het enige wat ik wil is jouw helpen met jouw hulpvraag en samen met jou op zoek gaan naar het antwoord.

Ik geloof dat een oplossing op verschillende manieren gevonden kan worden op een manier wat bij jou past.

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen en/of wil je kennis met mij maken om te kijken of er een wederzijdse klik is? Maak dan een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.