Ik ben in 2017 tot het christelijke geloof gekomen, daarvoor was ik niet met het geloof bezig. Ik geloofde wel dat er iets was, maar daar hield het eigenlijk wel bij op. Het geloof heeft mij heel erg veel gebracht en ik haal daar mijn steun en kracht uit. Ook tijdens het coachen. Ik laat me leiden door de Heilige Geest voor, tijdens en na de coaching gesprekken. Ik heb mogen ervaren dat hier bijzondere en mooie dingen uit kunnen voortkomen.

Maar mijn geloof hoeft niet jouw geloof te zijn. Ik weet ook hoe het is om niet te geloven. Dus mocht mijn verhaal jou aanspreken, maar ben je niet gelovig? Laat je dan niet tegenhouden en neem dan alsnog contact met mij op. Want ook al ben ik wel gelovig, dan hoeft dit geen belemmering te zijn in het coaching proces. Ik geloof dat een oplossing op verschillende manieren gevonden kan worden op een manier wat bij jou past.

Ik ben een coach die jou niet zal veroordelen, want iedereen is mooi en uniek. Je mag hier alles op tafel leggen en er is niks waar je je voor hoeft te schamen. Je bevindt je hier in een veilige omgeving en ik zal niet snel schrikken van jouw verhaal. Het enige wat ik wil is jouw helpen met jouw hulpvraag/vragen en samen met jou op zoek gaan naar wat jij nodig hebt om weer in jouw kracht te gaan staan.


TIP: Wil je doordeweekse bemoedigt worden en tips lezen over hoogsensitiviteit (HSP), chronische klachten, stress en burn-out of op de hoogte blijven van mijn nieuwste blogs? Meld je dan aan voor de Christenvrouwen Community, volg mij op FacebookInstagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.