RiaCursist

Online cursus: Stress zonder belemmeringen
Mooie cursus over stress waarin je leert op zoek te gaan naar de wortel. De schrijfstijl is herkenbaar, duidelijk, persoonlijk en informatief. Mooi dat er ook een stukje in staat over HSP en stress, dit gaf me mooie handvaten!

JanitaCursist

Online cursus: Stress zonder belemmeringen
De cursus is erg leerzaam. De filmpjes afgewisseld met tekst zijn een goede combinatie. De cursus is een aanrader voor iedereen die haar stress wil aanpakken.

MarinaCursist

Online cursus: Stress zonder belemmeringen
Wat ik goed vond aan de cursus dat het zo duidelijk uitgelegd word wat stress is en ik er zo achter kom wat voor mij het probleem is waar ik aan kan werken.
En ook dat de grondslag ligt bij God ook op het gebied van hooggevoeligheid zag ik veel van me zelf. Ik weet nu al veel beter waar ik aan moet werken.

AnnaCursist

Online cursus: Stress zonder belemmeringen
Je raakt veel, zeer treffende en relevant onderwerpen en de informatie die je geeft, is helder en samenvattend. Je deelt veel (relevante) ervaringen van jezelf, wat het inzichtelijk maakt en verbinding creëert. Mij raakte sommige dingen echt en waren ook heel herkenbaar. Daardoor let je erna beter op en neem je de informatie meer op, omdat je weet dat jij weet waar je het over hebt.

SuzanneCoachee

Ik kwam bij deze coach omdat ik ergens vastliep in mijn leven. Ik wilde heel graag mensen helpen, maar werd er heel erg moe van. Ik heb ontdekt, dat ik eigenlijk zelf eerst geholpen moest worden. Dat heeft deze coach geweldig gedaan. Ze heeft me niet veroordeelt, maar ze heeft er wel voor gezorgd dat ik ging nadenken over hoe ik mijn leven had ingericht. Was ik hier nu wel blij mee? Ik heb ontdekt dat alle ballen in de lucht houden niet de optie is. Ik heb ontdekt dat ik grenzen moest gaan stellen voor mezelf, en dat ik qua voeding ook nog het een en ander moest veranderen. (Voornamelijk suikers en cafeïne). En dat het gebruik van de telefoon savonds ook een stuk minder kon. Als je beter slaapt, ben je beter uitgerust en kun je veel meer hebben. Ik heb ook geleerd dat een vol hoofd niet voor niets is. Het is een waarschuwing van je lichaam dat het even afgeremd moet worden. Want als je dat niet doet, ga je in een overlevingsstand. En daar wil je niet in belanden. Ik heb niet veel gesprekken gehad, maar omdat ze met een christelijke visie jou helpt, gaat God met jou zelf aan de slag. Het is een behoorlijke confrontatie, maar uiteindelijk kom je er sterker uit.

SarahCoachee

Ik kwam vorig jaar begin zomer bij Aida. Het ging niet zo goed met me en ik was op zoek naar een psychotherapeut. Blijkbaar had de huisarts een verwijzing gemaakt voor een psycholoog en ik kreeg er een toegewezen. Op dat moment zag ik Hannanoah voorbij komen en Aida richt zich op de problemen waar ik juist last van had (burn-out, stress, hooggevoeligheid) dus ik was gelijk geïnteresseerd. Ook is zij Christen en denkt op vele vlakken net zoals ik dat doe. Dus ik wilde graag een kennismaking met haar als coach. Ik twijfelde alleen wel omdat ik net gestart was met die psycholoog. Maar ik merkte dat het niet lekker liep met de psycholoog en dat ik geen klik ervoer. Dat is juist heel belangrijk in hulpverlening/therapie. Aida is coach maar ik heb bij haar juist wel ervaren wat ik bij de psycholoog miste, dus ik begon het coachingstraject. Ik heb veel geleerd van Aida, veel kunnen praten en ik deed opdrachtjes thuis vaak met groot genoegen. Natuurlijk niet altijd want het was soms ook best confronterend. Je wordt met jezelf en met je verleden geconfronteerd. Er was bij Aida geen veroordeling en ik kwam enorm verder en werd sterker. Ze zag me groeien. Ook vond ik het gezellig en hebben we ook veel gelachen want Aida heeft ook echt humor! Het mooie was dus dat toen ik twijfelde of ik met haar verder moest gaan en met de psycholoog zou stoppen, Aida mijn twijfels heeft weg genomen zonder mij over te halen om bij haar te komen.

ArjanneCoachee

Toen Aida een oproep plaatste voor coachees om te oefenen tijdens haar coaching studie, heb ik me direct opgegeven. Ik ben zelf hooggevoelig (HSP), heb ook een coaching opleiding gedaan en was benieuwd naar deze TotalBalance methode en vond het leuk om haar hiermee te helpen. Aida ontving mij bij haar thuis. Tijdens een enorme mok thee zijn we begonnen. Eerst de uitleg van de methode en daarna stelde Aida verkennende vragen. Ik voelde me direct bij haar op me gemak, waardoor het makkelijk was om mijn verhaal te doen. Nu had ik zelf niet direct een coachingsvraag, maar toch kwam er genoeg naar boven. Het huiswerk kost wat tijd, maar het was ook fijn om even gericht met 'mezelf' bezig te zijn. De tekeningen waren hierbij helpend. Tekentalent is niet nodig. Ik heb zelf weer nieuwe verbanden ontdekt en vond het prettig om door Aida gecoacht te worden.

JeannetteCoach

Aida is een vechter! Zij is zelf door allerlei processen gegaan, en dat zal jou helpen, zij weet waar het over gaat! Heel mooi om te zien hoe zij vertrouwt op God, terwijl haar leven niet vanzelf gaat.
Haar enthousiasme voor het vak coachen is groot, zij zal met je meelopen als je uit de put van burn-out, angst en stress wilt komen. Zeker als je hooggevoelig bent zal dit best een klus zijn, maar laat Aida je hierin meenemen. Zij helpt je op weg naar de Vrijheid!

EdithCoachee

Ik ben zelf coach in opleiding en ik had een ervaren coach nodig voor mijn supervisie. Aida heeft mij geholpen om bewust te worden van wat ik te bieden heb. Ze is niet terughoudend in het overdragen van kennis. Bedankt Aida voor de leerzame gesprekken.

RitaCoachee

Wat een fijne coach! Ze heeft mij echt op weg geholpen om emoties uit het verleden te verwerken. Echt een topper!