De genoemde tarieven zijn per uur en inclusief btw (tenzij anders wordt vermeld). De intake, coachingsgesprekken en de supervisie duren maximaal 60 minuten. In overleg is het ook mogelijk om coachingsgesprekken van 90 minuten te hebben.
Bij de start van jouw coachingstraject ontvang je van mij een gratis persoonlijk werkboek t.w.v. €15.

Een coachingstraject start altijd met een intakegesprek. Dit gesprek is nodig om jou alvast te leren kennen voordat we het traject starten.
Voordat je een coachingstraject start is het mogelijk om een gratis kennismakingsgesprek aan te vragen, zodat je op een vrijblijvende manier kan kennismaken met mij als coach en ontdekken of er een klik is.

Omschrijving

Persoonlijke coaching
Online coaching
Supervisie voor TotalBalance coaches

Werkgever betaald

Intakegesprek
Kennismakingsgesprek

Tarief per uur

€65
€60
€95

€95 (exclusief btw)

€30
Gratis

Financiën moet geen tegenhouder zijn

Mocht je na het bekijken van de tarieven ontdekken dat het voor jou financieel niet haalbaar is om een coachingstraject te starten? Neem dan contact met mij op zodat we samen kunnen kijken naar wat er wel mogelijk is. Ik wil namelijk niet dat financiën een argument is om geen coachingstraject te kunnen starten terwijl je het wel graag wilt.

Coachingsgesprekken bij jou thuis

In overleg is het mogelijk dat ik bij jou thuis kom voor de coachingsgesprekken. Het kan namelijk zijn dat je niet in de gelegenheid bent om naar Zeewolde te komen en dat je niet gebruik wilt maken van de online coaching. Vraag naar de mogelijkheden door contact met mij op te nemen.