Dit ben ik

Mijn naam is Aida, geboren in 1985, woonachtig in Zeewolde en verloofd met Sven. Ik heb vorig jaar de coachingsopleiding TotalBalance gevolgd en ik ben nu sinds juni 2020 werkzaam als persoonlijke HSP Coach in Zeewolde. Ik bied (online) coaching aan bij hooggevoeligheid (HSP), chronische pijn en identiteitscrisis. Vanuit mijn opleiding en levenservaring begeleid ik nu anderen met hulpvragen waar ik jaren geleden ook tegenaan ben gelopen.

Geloof en vertrouwen

In mijn getuigenis vertel ik mijn verhaal hoe ik van 16-jarig meisje die diep ongelukkig was met zichzelf ontplooide tot een volwassen vrouw die stappen durfde te gaan zetten om God te gaan vertrouwen. Ik had niet kunnen bedenken dat ik nu samen met Hem anderen help door middel van coaching en schrijven.

Een droom wat in mijn ogen geen werkelijkheid meer kon worden, maar in Gods ogen wel. Het enige wat ik hoefde te doen was in Hem geloven en vertrouwen. Dit is een lange weg geweest, want vertrouwen vind ik heel moeilijk. In het verleden ben ik té vaak gekwetst en daardoor had ik een muur om mijn hart gebouwd. Om mezelf te beschermen tegen pijn en teleurstelling. Ik was oprecht bang dat God mij ook zou afwijzen, want wie ben ik nou?

God is mijn bevrijding geweest in mijn leven. Als Hij niet in mijn leven was gekomen, dan had ik nu niet gestaan waar ik nu sta. Ik ben Hem daar ontzettend dankbaar voor.

Er is altijd een uitweg uit elke situatie,
alleen vaak zien we die zelf niet meer...

Er is voor jou ook een uitweg

Er is altijd een uitweg uit elke situatie, alleen vaak zien we die zelf niet meer. Mocht je niet gelovig zijn dan is dat geen punt. Ik weet hoe het is om niet gelovig te zijn en ik geloof dat er voor alles een oplossing is wat bij jou past. Dus mijn geloof hoeft niet jouw geloof te zijn en zal dan ook geen belemmering vormen voor jouw coachingstraject.

Ben je benieuwd wat ik voor jou zou kunnen betekenen en wil je kennis met mij maken? Kom dan eens langs voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.